CO2 Neutral Privatflytning

Kvalitetsbevidst flytning med fokus på miljøet

Står du som privatperson med en større eller mindre flytteopgave, og vil du på samme tid være med til at støtte de danske folkeskove? Hos Flair sætter vi standarden inden for CO2 neutral transport. Vi donerer et vis antal træer til danske folkeskove, baseret på mængden af diesel vores flytterbiler bruger på et helt år.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger til privatflytning, hvor vi blandt andet også kan hjælpe med montageopgaver ved behov. Med en privatflytning udført af os, er du sikret at få dit indbo fra nuværende bolig og ind i det nye – altid til tiden.

Gennem vores +35 års erfaring i flyttebranchen har vi hjulpet mange danskere med en præciseret flytteløsning, der tilgodeser alle deres behov.

Denne store erfaring betyder også at du vil opleve en yderst effektivt proces fra start til slut.

Vi går meget op i at yde en god service, og du vil altid møde smilende flyttemænd, der gerne gør dét ekstra, for at du bliver tilfreds med flytteopgaven.

CO2 Neutral Privatflytning

Som flyttefirma er vores primære kompetence at udføre transport af inventar på både korte og lange distancer. Dette betyder naturligvis, at der bliver kørt meget på de danske og udenlandske veje.

Af denne årsag har vi valgt at indføre ‘bæredygtig transport’, som betyder at vi donerer et vis antal træer til danske folkeskove, baseret på hvor meget vores flytterbiler har brugt af diesel på et helt år. Du er derfor med til at passe på miljøet og de danske skove, når du vælger os til din næste privatflytning.

Vi har, sammen med Growing Trees, til dato doneret 798 træer til danske folkeskove.

Det er ikke bare en flytning

De fleste mennesker er i stand til at flytte fra A til B. Hos Flair går vi op i at levere tårnhøj kvalitet, og alle vores flyttemænd er ikke bare flyttemænd.

Vi har baggrunde som tømrere, murere og i servicesektoren generelt. Vores alsidige kompetencer gør os i stand til at udføre montering af blandt andet fjernsyn, skabe, lamper og andre lignende montageopgaver. Vores kunder elsker os for dette, og vi vægter vores gode renomé meget højt.

Vi varetager flytninger af ethvert omfang, og vi sørger for at dine ting bliver svøbt ind i flyttetæpper, så de sikres at blive leveret nænsomt på din nye adresse.

Mangler du
DYGTIGE
fagfolk?

Vores flyttemænd står klar til at varetage din næste privatflytning, og du er velkommen til at ringe til os på 81 81 25 81 for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at tage en snak om dine ønsker og behov. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, eller du kan sende os en mail på info@flairflyt.dk.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS