Kvalitetsbevidst flytning med fokus på miljøet

CO2-neutral privatflytning i hele landet

Står du som privatperson og skal flytte, og går du, ligesom os, op i miljøet? Så vælg en CO2-neutral privatflytning. Hos Flair Flytning & Logistik finder du Danmarks førende inden for CO2-neutral flytning for private og erhverv.

Vi flytter mellem landsdele, som udgangspunkt mellem Sjælland og resten af landet, og tilbyder desuden opbevaringsmuligheder på vores lagerfaciliteter på Amager. Det vil gøre det nemt for dig at få adgang til dine opbevarede ejendele, hvis du kommer fra København og omegn eller Nordsjælland. 

Flyt i nye omgivelser med god samvittighed

Vi ved, at transportbranchen står for en stor del af CO2-udledningen. Det tager vi ansvar for, og vi har derfor valgt at gøre en indsats for at mindske vores eget klimaaftryk. Det indebærer blandt andet:

  • ​At vi planter træer, der modsvarer vores CO2-udledning
  • ​At du har mulighed for selv at donere ekstra træer i forbindelse med din flytning
  • ​At vi anvender genanvendelige flyttekasser
  • ​At vi tilbyder virtuelle besigtigelser

Vores flyttekasser kan genanvendes 70 %. Det er det, der maksimalt er muligt i forhold til at sikre kassernes funktion og brugbarhed, så de kan holde til dine ejendele.

Vi har indtil videre doneret 1082 træer til danske folkeskove i samarbejde med Growing Trees. Træer optager CO2 gennem deres blade og nåle, og det er den mest effektive måde at trække kulstof ud af atmosfæren på. Hver gang vi donerer et træ, trækker vi på den måde vores CO2-udledning tilbage, og din flytning bliver CO2-neutral.

Når du vælger at benytte dig af vores flyttefirma, kan du med andre ord trygt flytte i nye omgivelser med god samvittighed over, at du har gjort dit for, at din privatflytning har påvirket miljøet på mindst mulig måde.

Vi ville ønske, at vi også kunne skifte vores biler ud med elbiler, men med den nuværende teknologi er det endnu ikke muligt for os. Derfor må vi indtil videre gøre det, der rent faktisk er muligt, så du både får en god flytning, samtidig med at du er med til at gøre noget godt for miljøet.

Få en virtuel besigtigelse af dit indbo

For at vi kan give det skarpeste tilbud på en privatflytning, tilbyder vi altid vores kunder en uforpligtende besigtigelse af deres indbo. Som noget nyt tilbyder vi nu også virtuelle besigtigelser af indbo. Med en virtuel besigtigelse mindsker vi vores CO2-udledning ved at undlade at køre til og fra kunden.

Vi har mere end 300 besigtigelser om året, og det er således noget, der kan mærkes på brændstofforbruget.

En virtuel besigtigelse foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt, hvor vi gennemgår dit indbo virtuelt. På det aftalte tidspunkt ringer vi dig op via Facetime og gennemgår dit indbo sammen med dig. Kort herefter vil du modtage et tilbud på din flytning.

​​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din privatflytning

Ønsker du at indhente en pris på en CO2-neutral privatflytning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 25 81 eller e-mail info@flairflyt.dk.

Vi tilbyder også montageservice og opbevaring.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration