Opbevaring for privat & erhverv

Rene og opvarmede rum med sikkerhed i top

Mangler du en effektiv løsning til opmagasinering af dit indbo eller firmainventar? Hvad end dit behov er, kan vi hos Flair stå effektivt til og hjælpe dig.

Med et bredt udvalg af lagerlokaler, kan vi hjælpe med en midlertidig løsning i forbindelse med, at huset eller virksomheden renoveres. Det kan også tænkes at der er en periode, hvor man afventer at få nøgler til den nye bolig, og således har brug for opbevaringslokaler.

Beskyttet opbevaring

På vores lager er der plads til alle typer af opbevaring. Hvad end du står med indbo fra en lille lejlighed, eller som stor virksomhed, der skal skifte lokaler, kan vi hjælp dig.

Der findes mange tilfælde, hvor det giver mening at få en opmagasineringsaftale med et erfarent flyttefirma.

Det kan tænkes at du måske skal udenlands, og at du så har behov for at fremleje din lejlighed i perioden.

Her giver det god mening med en løsning inden for opbevaring. Vi bryster os af at have nogen af Danmarks bedst beskyttede opbevaringslokaler.

Ansatte hos Flair nu med fødder

Et flyttefirma med mange års erfaring

Når du kontakter Flair for en aftale inden for opbevaring, vil du finde at vi vægter vores gode renomé meget højt. Vi går meget op i tillid og sikkerhed, således at du kan sove trygt om natten, imens at dine ejendele er opbevaret sikkert i vores lokaler, hvor alt er overvåget 24 timer i døgnet.

Derudover er det altid muligt at komme til dine ejendele ved vores opbevaringslokaler, blot ved at lave en aftale med en af vores medarbejdere. Her vil medarbejderen sørge for at komme ud og håndtere dit gods sammen med dig efter dit behov.

indhent et
UFORPLIGTENDE
tilbud i dag

Ring til os i dag på 81 81 25 81 for at høre mere om vores løsninger. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@flairflyt.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender herefter hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS