Om os

Et flyttefirma med et stort fokus på bæredygtig transport

Hos Flair er vi ikke bare et flyttefirma. Vi er en helt specielt sammensat virksomhed med rødder i jura, forsikring og servicesektoren generelt. Dette betyder at vi, udover den normale flytteopgave, kan tilbyde en lang række ekstra services, hvis du har brug for en ekstra hjælpende hånd.

Adskillige års erfaring

Vi bryster os af mere end 35 års erfaring i flyttebranchen, og vi sidder altid inde med materiel, værktøj og køretøjer af de højeste standarder. Alt dette betyder, at vi kan levere branchens bedste service – hver gang. Vi tilbyder kompetencer inden for blandt andet:

Ansatte hos Flair

Vi bidrager til den danske natur

Vi har, som et af de eneste flyttefirmaer i Danmark, et stort fokus på CO2 neutral transport. Dette gør vi ved at plante træer i danske folkeskove hos Growing Trees svarende til den mængde CO2 vores biler har brugt i diesel på et helt år. Du er derfor med til at passe på miljøet, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Flair har, sammen med Growing Trees, til dato doneret 798 træer til de danske folkeskove.

Et flyttefirma med flair

Vi er klar over, at stort set alle personer er i stand til at flytte fra A til B.

Hos Flair sætter vi et stort fokus på at yde en ekstra service i forbindelse med den pågældende flytteopgave. Vi er en multiservicevirksomhed, der også klarer de fleste øvrige opgaver, der kan være forbundet med en flytning.

Disse opgaver kan blandt andet indebære:

  • Tungløft
  • Nedpakning/udpakning
  • Slutrengøring
  • Rømning af dødsbo
  • Affaldskørsel
Flyttebiler til flytning til Jylland

Indhent et
uforpligtende
tilbud

Vi dækker hele Danmark samt hele udlandet og vi varetager enhver type opgave.

Ring til os i dag på 81 81 25 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste flytteopgave. Alternativt kan du gøre brug af vores kontaktformular eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS