Møbeldonation

Miljørigtig bortskaffelse

Vi er i Flair Flytning & Logistik utrolig stolte af vores samarbejde med HOLMRIS B8 og deres Donationsnetværk. Gennem miljørigtig bortskaffelse af brugte møbler sparer de virksomhederne for penge og besvær – og glæder samtidig velgørende organisationer. I samarbejde med HOLMRIS B8 kan vi i Flair tilbyde vores kunder miljørigtig bortskaffelse og møbeldonation, samt formidle kontakt, med henblik på opkøb af møbler der kunne have en gensalgsværdi.

Flair Flytning & Logistik

Hvad er Donationsnetværket?

Når en virksomhed udskifter sine møbler, vælger flere og flere at sælge de brugte møbler til HOLMRIS B8 Circular. HOLMRIS B8 Circular har siden 2015 specialiseret sig i at genanvende brugte kontormøbler på en bæredygtig måde. Det er en deleøkonomisk platform, hvor HOLMRIS B8 Circular tilbyder brugte møbler til skoler, foreninger og andre velgørende organisationer ganske gratis. Donationsnetværket har mere end 1.700 medlemmer i form af skoler, frivillige foreninger og velgørende organisationer.

Når HOLMRIS B8 opkøber tusindvis af brugte møbler, bliver der ofte møbler i overskud, som ikke kan sælges videre. For at undgå at møblerne går til spilde ved udsmidning og destruktion, har de oprettet Donationsnetværket.

Flyttemand fra Flair Flytteforretning ApS

Hvorfor giver det mening?

Mange undrer sig over, hvordan det kan betale sig for en virksomhed at bruge kræfter på at give møbler gratis væk? Donationsnetværket giver mening på tre måder.

Samfundsmæssig gevinst
Det gavner samfundet, fordi skoler, institutioner og foreninger får de møbler, de har behov for, men ikke har råd til at købe.
Økonomisk gevinst
Det giver mening økonomisk set, fordi HOLMRIS B8 sparer affalds- og lageromkostninger, og fordi donationerne har stor markedsføringsværdi for os.
Miljøgevinst
Sidst, men helt sikkert ikke mindst, gavner donationerne miljøet, fordi modtagerens behov nu ikke bliver opfyldt af nye møbler, hvor naturen ellers betaler regningen.

HØR MERE OM
MØBELDONATION
I DAG

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan i kan donere jeres møbler.
Ved at donere møbler, er i med til at støtte velgørende organisationer, og er på samme tid med til at passe på den danske natur.

Ring til os i dag på 81 81 25 81 og hør mere. Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS