Miljørigtig bortskaffelse

​Hvorfor er møbeldonation en god idé?

​​Vi er i Flair Flytning & Logistik utrolig stolte af vores samarbejde med HOLMRIS B8 og deres Donationsnetværk. Gennem miljørigtig bortskaffelse af brugte møbler sparer de virksomhederne for penge og besvær – og glæder samtidig velgørende organisationer. 

I samarbejde med HOLMRIS B8 kan vi i Flair tilbyde vores erhervskunder miljørigtig bortskaffelse og møbeldonation, samt formidle kontakt, med henblik på opkøb af møbler der kunne have en gensalgsværdi.

Hvad er donationsnetværket?​

​Når en virksomhed udskifter sine møbler, vælger flere og flere at sælge de brugte møbler til HOLMRIS B8 Circular. HOLMRIS B8 Circular har siden 2015 specialiseret sig i at genanvende brugte kontormøbler på en bæredygtig måde.

Det er en deleøkonomisk platform, hvor HOLMRIS B8 Circular tilbyder brugte møbler til skoler, foreninger og andre velgørende organisationer ganske gratis. Donationsnetværket har mere end 1.700 medlemmer i form af skoler, frivillige foreninger og velgørende organisationer.

Når HOLMRIS B8 opkøber tusindvis af brugte møbler, bliver der ofte møbler i overskud, som ikke kan sælges videre. For at undgå at møblerne går til spilde ved udsmidning og destruktion, har de oprettet Donationsnetværket.

Hvorfor giver det mening?​

Mange undrer sig over, hvordan det kan betale sig for en virksomhed at bruge kræfter på at give møbler gratis væk? Donationsnetværket giver mening på tre måder.

Samfundsmæssig gevinst
Det gavner samfundet, fordi skoler, institutioner og foreninger får de møbler, de har behov for, men ikke har råd til at købe.


Økonomisk gevinst
Det giver mening økonomisk set, fordi HOLMRIS B8 sparer affalds- og lageromkostninger, og fordi donationerne har stor markedsføringsværdi for os.


Miljøgevinst

Sidst, men helt sikkert ikke mindst, gavner donationerne miljøet, fordi modtagerens behov nu ikke bliver opfyldt af nye møbler, hvor naturen ellers betaler regningen.​

Hør mere om møbeldonation i dag​

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan i kan donere jeres møbler. Ved at donere møbler, er i med til at støtte velgørende organisationer, og er på samme tid med til at passe på den danske natur.

Ring til os i dag på 81 81 25 81 og hør mere. Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

Interesseret i møbeldonation?

​Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration