Jyllandsflytning

Vi er eksperter i langdistance flytning

Når du vælger os til din Jyllandsflytning, er du med til at passe på den danske natur. Vi donerer et vis antal træer til de danske folkeskove baseret på hvor meget diesel vores flyttebiler bruger på et helt år.

Som flyttefirma har vi over 35 års erfaring med flytning for både privat og erhverv. Vi er i stand til at varetage flytninger af ethvert omfang, og vi tilbyder blandt andet:

Fra vores base i Lyngby rykker vi hurtigt og effektivt ud og hjælper dig med din flytning.

Vi har gennem årene hjulpet mange danskere med en præciseret flytteløsning, hvad end der er tale om en flytning fra Nykøbing Falster til Nordjylland, eller fra Helsingør til Thisted. Sagt med andre ord: Distancen gør ingen forskel for os.

Denne store erfaring betyder også at du vil opleve en yderst effektivt proces fra start til slut. Vi går meget op i at yde markedets bedste service og på samme tid være frontrunner med bæredygtig flytning, da vi er klar over at der, i forbindelse med en flytning, bliver kørt meget på de danske veje.

Miljørigtig flytning hos Flair

Vi lever af tilfredse kunder

Som flyttefirma går vi meget op i forståelig rådgivning og logistik. På denne måde er du sikret en problemfri løsning. Hvis du derudover også har brug for montageservice i forbindelse med din flytning til eksempelvis skabe, fjernsyn, lamper eller lignende, kan vi også hjælpe.

Vi vægter vores gode omdømme meget højt, og du vil derfor opleve service i meget høj kvalitet.

CO2 neutral jyllandsflytning

Hos Flair er vi meget stolte af at være frontrunner, når det kommer til at sætte fokus på klimaet som flyttefirma. Alt efter en opgaves karakter og forbrug i diesel, vil vi donere et vis antal træer til danske folkeskove hos Growing Trees.

Til dato har vi, sammen med Growing Trees, doneret 798 træer til danske folkeskove, og vi vægter dette ansvar meget højt.

Få et
UFORPLIGTENDE TILBUD
på din næste flytning

Vi står klar til at hjælpe dig med at flytte fra Sjælland, Fyn eller lignende til Jylland hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag på 81 81 25 81 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Alternativt kan du sende os en mail på info@flairflyt.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS