Flyttekasser til enhver type flytning

Vi tilbyder klimavenlige & slidstærke flyttekasser

Stablede bæredygtige flyttekasser

Hos Flair tilbyder vi forskellige typer flyttekasser i flere størrelser. Med vores flyttekasser, er du sikret at der ikke sker problematik i forbindelse med flytningen. Vores flyttekasser har lang levetid og bæreevne, og de kan nemt genbruges ved en senere flytning. Vi tilbyder altid gratis flyttekasser, når du får udført en flytteopgave hos Flair.

Vores solide flyttekasser har følgende egenskaber:

  • 4 lag pap
  • Dobbeltbund
  • Selvlukkende konstruktion
  • Størrelser: 70 cm x 40 cm x 40 cm
  • Flyttekasser i miljørigtig materiale
  • Limede og hæftede, som gør dem mere slidstærke og holdbare

Flyttekasserne tåler op til 20 kilo, og de leveres med klipssamlingen vendt opad. For at sikre den længste levetid på flyttekasserne, er det vigtigt at de ikke udsættes for fugt, da dette er med til at forringe flyttekassernes bæreevne og levetid.

G-skabe

Vi tilbyder også garderobeskabe, eller såkaldte “G-skabe”, i følgende størrelse: 160 cm x 40 cm x 40 cm. Ved disse flyttekasser monteres en tværgående bøjlestang, som er med til at sikre den mest optimale flytning af tøj på bøjler.

På denne måde kan du undgå folder eller krøller på tøjet i forbindelse med flytningen. Disse type skabe kan også benyttes til flytning af skrøbelige lamper, som vi også sørger for at pakke ordentligt ind.

Vi har også bobleplast til skrøbelige genstande, såsom billeder og lamper samt indpakningspapir til indpakning af service og øvrige køkkengenstande.

Levering og afhentning ved din hoveddør

Hos Flair er vi altid klar til at udbringe flyttekasser og materialer lige til døren. Du har også mulighed for at hente flyttekasserne på vores lager i Hellerup.

Ring til os for en
SKRÆDDERSYET
løsning

Du er velkommen til at ringe til os på 81 81 25 81 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste løsning for netop din flytning.
Du kan også sende os en mail på info@flairflyt.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et godt tilbud.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS