Vi er eksperter i langdistance flytning

​Vælg os til din jyllandsflytning

Når du vælger os til din Jyllandsflytning, er du med til at passe på den danske natur. Vi donerer et vis antal træer til de danske folkeskove baseret på hvor meget diesel vores flyttebiler bruger på et helt år.

Som flyttefirma har vi over 35 års erfaring med flytning for både privat og erhverv. Vi er i stand til at varetage flytninger af ethvert omfang, og vi tilbyder blandt andet:

Fra vores base i Lyngby rykker vi hurtigt og effektivt ud og hjælper dig med din flytning.

Vi har gennem årene hjulpet mange danskere med en præciseret flytteløsning, hvad end der er tale om en flytning fra Nykøbing Falster til Nordjylland, eller fra Helsingør til Thisted. Sagt med andre ord: Distancen gør ingen forskel for os.

Denne store erfaring betyder også at du vil opleve en yderst effektivt proces fra start til slut. Vi går meget op i at yde markedets bedste service og på samme tid være frontrunner med bæredygtig flytning, da vi er klar over at der, i forbindelse med en flytning, bliver kørt meget på de danske veje.​

CO2 neutral jyllandsflytning​

​Hos Flair er vi meget stolte af at være frontrunner, når det kommer til at sætte fokus på klimaet som flyttefirma. Alt efter en opgaves karakter og forbrug i diesel, vil vi donere et vis antal træer til danske folkeskove hos Growing Trees.

Til dato har vi, sammen med Growing Trees, doneret ​1082 træer til danske folkeskove, og vi vægter dette ansvar meget højt.

Vi lever af tilfredse kunder​

​Som flyttefirma går vi meget op i forståelig rådgivning og logistik. På denne måde er du sikret en problemfri løsning. Hvis du derudover også har brug for montageservice i forbindelse med din flytning til eksempelvis skabe, fjernsyn, lamper eller lignende, kan vi også hjælpe.

Vi vægter vores gode omdømme meget højt, og du vil derfor opleve service i meget høj kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig med at flytte fra Sjælland, Fyn eller lignende til Jylland hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag på 81 81 25 81 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Alternativt kan du sende os en mail på info@flairflyt.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration