Flytning ved klimavenligt flyttefirma

Hos Flair er vi frontrunner inden for CO2 neutral transport

Vi udfører alle flytteopgaver med klimaet i mente, og vi går meget op i at overholde alle aftaler, da vi er klar over at en flytning hurtigt kan virke uoverskuelig. På denne måde kan du trygt læne dig tilbage, imens vi tager os af det hårde arbejde. Du er på samme tid med til at passe på miljøet, når du vælger os som flyttefirma.

Bæredygtig og alsidig flytning

Hos Flair er vi meget stolte af at være frontrunner, når det kommer til at sætte fokus på klimaet i flyttebranchen. Vi har indtil videre, sammen med Growing Trees, doneret 798 træer til danske folkeskove, og vi fortsætter disse gode stimer, i takt med at vi udvider vores brede kundeportefølje.

En af vores kerneværdier er vores bæredygtige transport. Derfor vælger vi at udføre CO2 neutral transport, for at hjælpe naturen på vej, således at vi kan udføre flytning efter de bedste præmisser. Vi donerer et vis antal træer til danske folkeskove, baseret på hvor meget diesel vores transportbiler har brugt på et helt år.

Vi tilbyder desuden montageservice i forbindelse med en flytning, hvis du har brug for hjælp til at samle et skab, montering af fjernsyn, opsætning af lamper eller lignende. Vi kan også udføre slutrengøring, rømning af dødsbo samt affaldskørsel.

Med Flair får du altså en skræddersyet totalløsning, som kan tilpasses alt efter dine behov.

Mange års erfaring

Med over 35 års erfaring i flyttebranchen, er vi det oplagte valg til din næste flytteopgave. Når du vælger os til en flytning, er du også med til at passe på naturen, og vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsbevidst flytning – hver gang.

Vi tilbyder blandt andet:

Flyttekasser

Vi stiller gratis og bæredygtige flyttekasser til rådighed, når du vælger os til en flytteopgave

Kontakt os for
BÆREDYGTIG
flytning

Kontakt os på 81 81 25 81 og få et uforpligtende tilbud.
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, eller du kan sende os en mail på info@flairflyt.dk

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS