Flytning til udlandet

Vi dækker hele verden

Står du med planer om at flytte til udlandet, og mangler du på samme tid en kompetent samarbejdspartner, der overholder alle aftaler? Stort set alle mennesker kan flytte fra A til B, men især ved udlandsflytninger kræves der en del logistik, da det oftest foregår over flere landegrænser. Med en af vores dygtige fagfolk er du sikret at der er helt styr på logistikken, og du kan blot læne dig tilbage, imens at vi transporterer dit gods.

Når du vælger Flair til at udføre en flytning for dig, er du med til at beskytte de danske folkeskove. Vi donerer et vis antal træer til de danske skove baseret på mængden af diesel vores flyttebiler bruger på et helt år.

Indtil videre har Flair, sammen med Growing Trees, doneret 798 træer til danske folkeskove. I takt med at vores portefølje af kunder stiger, vil disse donationer automatisk også stige.

Du er altså med til at gøre en forskel for den danske natur, når du vælger os som flyttefirma.

Bæredygtig flytning

Udlandsflytning ved specialister

Vi har gennem årene udført flytning til udlandet til mange forskellige lande.

Der vil ofte være mange spørgsmål i forbindelse med en flytning til udlandet. Når du vælger os som din flyttemand til denne opgave, er du sikret et sikkerhedsnetværk både på koordination, planlægning samt prisen af den pågældende flytning, da alle vores flyttefolk har stor erfaring med flytning til udlandet.

Der findes ikke det sted i verden, vi ikke kan komme frem til. Vi har udført flytninger over kontinenterne, heriblandt Kina, Australien, USA og det meste af Europa.

Blandt disse udlandsflytninger har vi blandt andet hjulpet professionelle fodboldspillere, musikere og skuespillere med deres flytninger.

Stort netværk af samarbejdspartnere

Som flyttefirma samarbejder vi med en bred vifte af transportfirmaer og shippingselskaber. Dette er din sikkerhed for, at dine ting kommer sikkert frem til destinationen, uagtet om der er tale om på lands, til vands eller i luften.

Vores forsikringer dækker verden over, så du kan sove trygt, imens at dit gods er undervejs.

Kontakt os for et
BÆREDYGTIGT TILBUD
på udlandsflytning

Ring til os på 81 81 25 81. Så tager vi en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer så sammen frem til et skræddersyet tilbud. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular eller du kan sende os en mail på info@flairflyt.dk.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS