Vi dækker hele verden

Flytning til udlandet – vi kompenserer for vores CO2-udledning

Når du skal flytte til udlandet, er der flere ting, der skal tages stilling til. Først og fremmet: Hvem skal flytte dine møbler og øvrige ejendele til dit nye hjem?

Hos Flair Flytning & Logistik tilbyder vi CO2-neutral flytning til udlandet til attraktive priser, uanset om du skal flytte fra Amager eller det øvrige København, Nordsjælland eller et andet sted i Danmark. Vi flytter mellem landsdele med udgangspunkt i København, og derudover tilbyder vi udlandsflytning. 

Hvordan bliver en flytning til udlandet CO2-neutral?

Når du vælger at lade os stå for flytningen af dine ejendele, kan du gøre det med god samvittighed.

Transport er noget af det, der forurener allermest – faktisk står det i Danmark for mere end 30 % af vores samlede CO2-udledning. Derfor tager vi hos Flair Flytning & Logistik ansvar for vores egen CO2-udledning og forsøger aktivt at være en del af løsningen i stedet for at være en del af problemet.

Selvom det mest miljørigtige vil være at skifte vores biler ud, kan det desværre ikke lade sig gøre lige nu. En flytning til udlandet kan ikke gøres uden en bil, og de elektriske alternativer der er på markedet i dag kan ikke dække vores behov, hvis vi også samtidig skal kunne tilbyde en flytning inden for et rimeligt tidsperspektiv og til en rimelig pris. Derfor kompenserer vi i stedet for den mængde CO2, som vi udleder i forbindelse med vores flytninger. Det gør vi ved at plante et tilsvarende antal træer.

Træer er den bedste og mest effektive måde at fjerne CO2 fra atmosfæren på, fordi træerne optager CO2 gennem deres blade, når træerne vokser. Det betyder, at din flytning til udlandet således bliver CO2-neutral, uanset hvor langt du skal flytte hen.

Vi planter det antal træer, der svarer til vores CO2-udledning. Du har også selv mulighed for at donere flere træer gennem os, hvis du ønsker det, og derudover er vores flyttekasser genanvendelige.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan din flytning til udlandet bliver CO2-neutral, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag på telefon 81 81 25 81 eller e-mail info@flairflyt.dk

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration