Erhvervsflytning med sikkerhed i top

Vælg den bæredygtige løsning til din erhvervsflytning

Står du som virksomhed og skal til at finde en flytteløsning?

Som professionelt flyttefirma er Flair det oplagte valg. Vi varetager erhvervsflytning af ethvert omfang og i mange distancer. Gennem +35 år i flyttebranchen har vi hjulpet mange forskellige typer erhvervskunder. Hvad end du har behov for en mindre intern flytning, eller der er tale om en stor erhvervsflytning af mange arbejdspladser, kan vi hjælpe dig.

Baseret på dine behov udarbejder vi en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed. Denne løsning er udgangspunktet for en velfungerende erhvervsflytning, og den er med til at sikre, at du kan fokusere på din virksomhed og dens drift, imens at vi tager os af flytningen.

Bæredygtig erhvervsflytning

Når du vælger os til din næste erhvervsflytning, er din virksomhed med til at støtte klimaet. Vi har, som et af de eneste flyttefirmaer i Danmark, valgt at blive frontrunner i bæredygtig og CO2 neutral transport.

Vi er klar over, at der bliver kørt en del i forbindelse med flytninger, og derfor mener vi, at det er vigtigt at kompensere klimaet for denne kørsel. Vi planter træer svarende til den mængde CO2 vores biler har brugt i diesel på et helt år.

Flair har, sammen med Growing Trees, til dato doneret 798 træer til de danske folkeskove.

Få en totalløsning

Som flyttefirma påtager vi os gerne hele opgaven med planlægning af flytteopgaven fra start til slut, så i kan fokusere på virksomhedens daglige opgaver. Vores professionelle flyttefolk står for hele planlægningen, nedpakningen, opmagasineringen samt udpakningen på den nye adresse.

Vi går meget op i at yde en ekstra service for at sikre en problemfri erhvervsflytning, som i sidste ende betyder mindre logistik for din virksomhed. Eksempelvis tilbyder vi gerne at udføre montageopgaver, heriblandt montering af fjernsyn, borde, skabe og lignende ved behov.

Kontakt os for en
SKRÆDDERSYET
erhvervsflytning

Ring til os allerede i dag på 81 81 25 81 eller send os en mail på info@flairflyt.dk for et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Flair Flytteforretning ApS