Vælg den bæredygtige løsning til din erhvervsflytning

Erhvervsflytning uden CO2-udledning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, eller skal I flytte rundt internt i virksomheden? Så lad os hos Flair Flytning & Logistik varetage opgaven. Vi har mere end 35 års erfaring med kontorflytning og andre former for erhvervsflytning, som vi løser til fordelagtige priser for virksomheder i hele landet.

Vi har kontor- og lageradresse på Amager, så vi har en central placering i forbindelse med flytninger i København og Nordsjælland. Udover interne flytninger kan vi også flytte mellem landsdele med udgangspunkt i Sjælland.

Vi går højt op i miljøet, og vi er førende inden for CO2-neutral erhvervsflytning. 

Vis omverdenen, at du værner om miljøet

Bæredygtighed er et fokus, der i dag optager mange – både private og erhverv – og med rette. Klimaforandringerne tager til, og vi er alle sammen nødt til at gøre en aktiv indsats for at mindske vores CO2-udledning, så vi også har noget at give videre til de næste generationer.

At vælge en CO2-neutral erhvervsflytning giver dig både god samvittighed, samtidig med at du sender et signal til forbipasserende samt både potentielle og nuværende kunder om, at din virksomhed har truffet et aktivt valg om at gøre en forskel for klimaet. Endelig er du også med til at gøre en forskel ved at skabe opmærksomhed og sætte fokus på et vigtigt emne. 

​​

Vi kompenserer for vores CO2-udledning

Transport står alene for over 30 % af hele Danmarks CO2-udledning. Vi er klar over, at vi dermed er en del af problemet. Derfor har vi besluttet os for at tage ansvar og i stedet at være en del af løsningen. Det gør vi ved udelukkende at tilbyde CO2-neutrale flytninger.

Da vi ikke kan flytte uden vores biler, og da teknologien inden for elbiler til vores branche endnu ikke er god nok, så kan vi ikke bare skifte vores biler ud. I stedet kompenserer vi for den CO2-udledning, vi står for ved at plante træer.

I samarbejde med Growing Trees donerer vi træer, der svarer til den CO2-udledning, vi er ansvarlige for. Træer optager nemlig CO2 og trækker kulstof ud af atmosfæren, og således bliver din flytning af virksomhed CO2-neutral. Derudover har du også selv mulighed for at vælge at donere ekstra træer.

Alle vores flyttekasser er naturligvis genanvendelige. ​

Kildesortering af affald ved rømninger

Vi har et tæt samarbejde med HC Container, som giver os mulighed for at kildesortere korrekt. Større rømninger i forbindelse med erhvervsflytninger kræver for eksempel flere containere til de forskellige typer affald. Når vi er færdige med kildesorteringen, udarbejder vi en redegørelse for forløbet i form af en miljørapport.

Miljørigtig bortskaffelse af brugte møbler

Vi har et samarbejde med HOLMRIS B8 og deres Donationsnetværk. Når en virksomhed flytter, udskifter de som regel deres møbler og inventar, og oftest bliver de ikke bortskaffet med hensyn til miljøet. Gennem HOLMRIS B8 kan I købe jeres nye møbler og skaffe jer af med de gamle, som sælges videre eller doneres via deres donationskatalog til foreninger og skoler. Den målrettede genanvendelse gavner miljøet, og er tilmed en nem løsning for jer som virksomhed.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 25 81 eller e-mail info@flairflyt.dk for at få udarbejdet et skræddersyet tilbud med en skarp pris på en CO2-neutral flytning. 

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration