Dit bæredygtige flyttefirma

​Vi vil tilbyde det bedste grønne alternativ

Transportbranchen er en af de brancher, der står for den største CO2-udledning. Faktisk udgør CO2-udledningen fra personbiler og lastbiler mere end 30 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Vi ved, at vi er en del af problemet i forhold til klimaforandringerne, og det tager vi ansvar for. Vi vil også være en del af løsningen.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at mindske vores CO2-udledning, og det gør vi ved at tilbyde dig en CO2-neutral flytning. Udover at sikre dig en vellykket flytning, arbejder vi hele tiden på løsninger, som kan mindske vores CO2-aftryk og fremme bæredygtigheden i branchen.

Det er vigtigt for os at tilbyde en flytteservice, der både er bæredygtig og en god oplevelse for dig som kunde. Vi vil altid gerne gøre det bedre – det er vores motivation til at komme på arbejde hver dag, at vi kan se de bæredygtige løsninger gøre en forskel. Men det er også vigtigt for os, at vores kunder ved, hvad de får, og derfor vil vi gerne præsentere vores grønne strategier for dig.

For hvad betyder det helt konkret for dig som kunde, at din flytning er CO2-neutral, og hvilke initiativer arbejder vi ellers med? Det vil vi gerne sætte dig ind i.

Hvad vil det sige, at flytningen er CO2-neutral?

CO2-neutral flytning betyder, at vi kompenserer for vores udledning ved at plante et tilsvarende antal træer. Det er det bedste, vi kan gøre lige nu som flyttevirksomhed.

I øjeblikket er infrastrukturen ikke på plads, så vi kan flytte med elbiler, da der f.eks. ikke er nok ladestationer. Hver dag kører vi hundredvis af kilometer, og vi ville ikke kunne tilbyde vores kunder den samme service, hvis vi udelukkende skulle køre med eldrevne flyttevogne.

Men vi har søsat en række initiativer, så vi alligevel kan tilbyde en mere bæredygtig løsning. Vi har allerede implementeret følgende:

  • Vi planter træer, der tilsvarer vores klimaaftryk – i samarbejde med Growing Trees har vi indtil nu doneret 1082 træer til danske folkeskove
  • Vi giver dig mulighed for selv at donere ekstra træer
  • Vi anvender 70 % genanvendelige flyttekasser
  • Vi tilbyder virtuelle besigtigelser
  • Vi tilbyder kildesortering i forbindelse med rømninger

70 % genanvendelige flyttekasser

Når vores flyttekasser er 70 % genanvendelige og ikke 100 %, så skyldes det, at flyttekasserne helt lavpraktisk ikke kan genanvendes yderligere i forhold til den funktion, de skal have – nemlig at de skal kunne holde til dine ejendele, uden at de går i stykker. Vores flyttekasser er med andre ord så genanvendelige, som det overhovedet er muligt.

Vi bidrager til den danske natur

Vi kompenserer for vores CO2-udledning ved at plante træer. Træer er nemlig den mest effektive metode til at trække kulstof ud af atmosfæren. De optager vores CO2-udledning gennem deres nåle og blade, når de vokser. Jo mere skov vi har, desto mere CO2 kan vi dermed skåne atmosfæren for, og på den måde kan vi mindske vores CO2-udledning. Når vi donerer et træ, trækker vi vores CO2-udledning tilbage, og flytningen bliver CO2-neutral.

Virtuelle besigtigelser

For at spare på vores kørsel, og dermed også CO2-udledning, tilbyder vi virtuelle besigtigelser af dit indbo, før vi kommer med et tilbud på din flytning. Det er selvfølgelig stadig muligt at få os hjem til dig for at vurdere opgaven, men den virtuelle besigtigelse er både en fleksibel og bæredygtig løsning.

Når vi udfører en virtuel besigtigelse i stedet for en, hvor vi er fysisk til stede, sparer vi miljøet for kørslen fra vores adresse til kundens og tilbage til vores kontor. ed mere end 300 besigtigelser om året er det noget, der kan mærkes på brændstofkontoen.

Vi aftaler altid på forhånd, hvordan besigtigelsen kommer til at foregå. Den virtuelle besigtigelse foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt for samtalen. Så laver vi et Facetime-opkald og gennemgår sammen dit indbo. Kort efter vil du modtage et tilbud på din opgave.

Kildesortering af affald i forbindelse med rømninger

Flair Flytning & Logistik har et tæt samarbejde med HC Container, som gør det muligt for os at kildesortere korrekt, så mest muligt kan genanvendes eller blive bortskaffet på den rigtige måde. Ved for eksempel større rømninger på erhvervsflytninger kræver det flere containere til de forskellige affaldstyper. Når sorteringen er færdig, udarbejder vi en miljørapport, som redegør for forløbet.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det absolut bedste flyttefirma

Det er det absolut bedste flyttefirma! Simpelthen så søde, arbejdsomme mænd med godt humør og ingen sure miner.

Jeg havde en stor flytning og de hjalp med at samle senge, sætte møbler pænt på plads og fik sat de øvrige ting, så det er overskueligt og let at komme til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Flair Flyt til større eller mindre opgaver.

Danielle Elisabeth Spogárd - Facebook

Meget kompetente folk​

Meget kompetente folk, der varetog vores flytning med et smil og til en fair pris. Kan klart anbefales.​

Michael Mejer​ - Trustpilot.dk

Professionelle medarbejdere

For anden gang valgte vi at benytte Flair til en flytning. Det var bestemt positivt. Man mødes af professionelle medarbejdere som tilmed er super venlige. Det er med et “kunden i fokus” mindset, og man er på intet tidspunkt i tvivl om de kan “løfte” opgaven. KÆMPE anbefaling herfra.

Mads Johansen - Facebook

Super prof firma

Vi brugte FLAIR til vores flytning. De er meget service mindet. De tre fyrer der stod for selve flytningen, var super behaglige. De var meget respektfulde over for vores ting,

Kan varmt anbefale team Christian.

Carlotte Chang - Trustpilot.dk

Super flytteservice

Jeg brugte for 2. gang Flair Flytteforretning
Havde IGEN fornøjelsen af 2 ualmindelig søde og venlige og tjenstvillige flyttemænd
Tog sig tid til at få svar på, hvor tingene skulle sættes i huset
Kan absolut anbefales

Gurli - Trustpilot.dk

god service og tilfredse kunder​

Brug os til din næste flytning

​Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og råder over mandskab til enhver type opgave. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende og gennemgående snak om dine behov. 

Et udpluk af vores referencer​

Kontakt dit bæredygtige flyttefirma i dag

Støt de danske folkeskove, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang, og vi sidder inde med mandskab til enhver type opgave. Du kan ringe til os på 81 81 25 81 allerede i dag, og vi tager så en gennemgående og uforpligtende snak om dine behov. 

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, eller sende os en mail på info@flairflyt.dk.

 
 
 
 

Skal du flytte mellem øerne eller udlands, så skriv blot dette herunder.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flair Flytteforretning ApS​

​​Oliefabriksvej 61, st., 2770 Kastrup

CVR: 39688034

Telefon: ​81 81 25 81

E-mail: info@flairflyt.dk 

Vi dækker hele landet

Om os

​Flair Flytteforretning tilbyder flytning efter dine præmisser, og vi er de forreste i vores felt, når det kommer til bæredygtig flytning.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi kan klare det hele - og vi dækker hele landet!

Cookiedeklaration